IBLM vizsga 2024

Jó hír, hogy idén is megszervezzük az IBLM vizsgát, a legfontosabb információkat összegyűjtöttük Nektek egy prezentációban, erről tartottunk egy webináriumot, 2024. március 14-én, az előadott prezentáción kiegészítve a feltett leggyakoribb kérdésekkel itt letölthető.

Várunk szeretettel minden idei IBLM vizsgázót! Alábbi jelentkezési lapot KITÖLTVE küldjétek el a megadott emailcímre! (functionalmedicine2019@gmail.com – Dr Borbély Katalin)

Elindult a jelentkezés a LifestylePro Academy nyári képzésére, jelentkezni ide kattintva tudsz júl. 4. (csütörtök), este 20:00-ig, a képzés július 6-án indul!

Ha angol nyelven vizsgázol az alábbi linken találod a megfelelő kurzust (Ránk a NON-CME vonatkozik Lifestyle Medicine Board Review esetében) az American College of Lifestyle Medicine honlapján.

Fontos információ, hogy az árak magyarországi lakcímkártyával rendelkező egyénekre vonatkoznak. Ha külföldön élsz és nálunk szeretnél vizsgázni megteheted akár angol akár magyar nyelven is, de a lakóhelyeden érvényes GDP arányos árak vonatkoznak Rád, ha ilyen helyzet áll elő bátran írj nekünk.