IBLM vizsga 2024

Az International Board of Lifestyle Medicine (IBLM) az életmódorvoslást-tanúsító testület, amely világszerte egyéges nyelvezetű vizsgát szervez és tart fenn az orvosok és a doktori/mesteri szintű egészségügyi szakemberek értékelésére és hitelesítésére a bizonyítékokon alapuló életmódorvoslás területén. Az IBLM-diplomata képesítés az életmódorvoslás gyakorlatában szerzett szaktudást jelent, és megkülönbözteti az egészségügyi szakembert az életmódorvoslásban szerzett kompetenciák között. Elkötelezettek vagyunk és folyamatosan feljődünk, célunk hogy az életmódorvoslás beválthassa azt az ígéretét, hogy nagyon is valós része lesz a bolygónkon eluralkodó hatalmas, járványos krónikus betegségek megoldásának.

Miért is érdemes képesítést szerezni? Ha úgy érzed kiégtél a mostani betegségőrző modellben, valódi megoldásokat keresel a pácienseidenk, önmagadnak? Vagy úgy érzed, hogy egy ideje már másképp gondolkozol és már régen ezt csinálod, csak eddig nem tudtad, hogy ez létezik és neve is van? Akkor itt a lehetőség, hogy tudásodat fejleszd és bizonyítsd! Szerezz életmódovosi képesítést, akár magyarul!

Jó hír, hogy idén is megszervezzük az IBLM vizsgát, a legfontosabb információkat összegyűjtöttük Nektek egy prezentációban, erről tartottunk egy webináriumot, 2024. március 14-én, az előadott prezentáción kiegészítve a feltett leggyakoribb kérdésekkel itt letölthető.

Várunk szeretettel minden idei IBLM vizsgázót! Alábbi jelentkezési lapot KITÖLTVE küldjétek el a megadott emailcímre! (functionalmedicine2019@gmail.com – Dr Borbély Katalin)

Elindult a jelentkezés a LifestylePro Academy nyári képzésére, jelentkezni ide kattintva tudsz júl. 4. (csütörtök), este 20:00-ig, a képzés július 6-án indul!

Ha angol nyelven vizsgázol az alábbi linken találod a megfelelő kurzust (Ránk a NON-CME vonatkozik Lifestyle Medicine Board Review esetében) az American College of Lifestyle Medicine honlapján.

Fontos információ, hogy az árak magyarországi lakcímkártyával rendelkező egyénekre vonatkoznak. Ha külföldön élsz és nálunk szeretnél vizsgázni megteheted akár angol akár magyar nyelven is, de a lakóhelyeden érvényes GDP arányos árak vonatkoznak Rád, ha ilyen helyzet áll elő bátran írj nekünk.

Közelgő események