Események betöltése

« Összes Események

MOTE webinár

szeptember 28 @ 6:00 du. - 7:00 du.

Mi is az a coaching? Mi nem coaching? Mi a lényegi különbség tanácsadás, coaching és pszichoterápia között? Milyen fajtái vannak a coachingnak?

Ki az az egészség coach? Miért jött létre az egészséggel kapcsolatban külön terület coachingon belül?

Mikor javasoljuk életmódorvosként/tanácsadóként a páciensnek/kliensnek, hogy ezt a szakembert keresse fel ? Hogyan és mikor segítheti az életmódorvos munkáját a coach? És mikor nem? Kit vonjunk be helyette?

Miért fontos az önismereti munka? Hogyan függ össze a testi jólétet megcélzó életmódváltás a lelki folyamatokkal, érzésekkel? Miért hasznos az önismereti munka és a tudatosság az életmódváltásban? Mikor van szükség pszichológiai tanácsadásra, pszichoterápiára?

A webináriumon többek között ezekre a kérdésekre keressük a választ a gyakorlatot szem előtt tartva, interaktív módon, sok példával.

A részvétel zárt, csak MOTE tagok regisztrálhatnak!

Az előadóról itt olvashattok:

Orvosként végeztem a Pécsi Tudományegyetemen, ahol később közgazdasági mesterdiplomát is szereztem MBA  (master of business administration) stratégiai menedzsment szakirányon.  Az orvosi egyetem után  gyermekgyógyász rezidensként kezdtem dolgozni, ahonnan a gyógyszeripar, egyetemi kutatás-fejlesztés- innováció és egészségügyi menedzsment irányába sodort az élet.  Multinacionális cégnél végzett munkám során – közel 20 évvel ezelőtt- találkoztam a coaching szemlélettel. Nagyon megtetszett, azonnal tanulni kezdtem. 🙂

Végül az  egyéni fejlesztések, coaching, önismeret, pszichoterápia ( Integratív Pszichoterápiás Egyesület) mellett köteleződtem el, jelenleg ezzel foglalkozom.

A betegség-megelőzés, egészségfejlesztés fontosságában, a test és lélek kapcsolatában hiszek, ennek megfelelően vezetem saját életemet is. Szenvedélyem a családom: férjem és kiskamasz lányom, a -szinte- mindennapi sport (futás, kerékpár, jóga, túra, HIIT, tollaslabda) és a lifelong learning.

Részletek

Dátum:
szeptember 28
Időpont:
6:00 du. - 7:00 du.
Esemény címkék:
, , ,

Helyszín

Zoom
Regisztráltak: 20 / ∞

Regisztrálás

Tribe Loading Animation Image