dr. Nery Klaudia Krisztina

Háziorvos, diabetológus, foglalkozás-egészségügyi szakorvos, életmódorvos (dipl. IBLM)

Dr. Nery Klaudia Krisztina vagyok. 2007-ben végeztem a Semmelweis Egyetemen. 2011-ben szakvizsgáztam háziorvostanból, azóta folyamatosan háziorvosként tevékenykedem Érden. 2014-ben diabetológia licence vizsgát szereztem. 2018-ban kezdtem el foglalkozni életmódorvoslással, de akkor még kifejezetten a páciensek étrendjére, a fogyásra és mozgásra koncentráltam. Az évek alatt éreztem, hogy ez nem elég, valami kell még, hisz nagy sikereket értem el fogyasztásban, de nem mindenkinél. Miközben szélesítettem a látókörömet akadtam rá az IBLM képzésére, és így lettem 2023-ban képesített életmódorvos. Ugyanebben az évben foglalkozás egészségügyi szakvizsgát is tettem. Az életmódorvoslás gyakorlatilag nem csak a munkám, hanem a szenvedélyem is.

Életmódtanácsadást egyéni és csoportos formában, személyesen és online is tartok. Kifejezett figyelmet fordítok a családokra, és a családi életmódváltásra, különösképpen, ha gyermeket hoznak hozzám. Nagy tapasztalattal rendelkezem a napjainkban már népbetegségnek számító, cukorbetegséggel élő páciensek életmódváltásában, testsúly rendezésében akár inzulin terápia mellett is.

Mottóm a példamutatás. Magam is sportolok, figyelek a saját és családom helyes táplálkozására, gyakorlom a mindfullnesst, és igyekszem megszabadulni a mára már egyetlen függőségemtől, ami oly sokunk életében jelen van, és ez a képernyő. Hogy miért írom, hogy mára már? Mert a gyermekeim születése előtt én magam is dohányoztam. Éppen ezért vállaltam az egyesületen belül a Függőségek munkacsoport vezetését. Remélem, hogy munkám során még több embernek tudok segíteni az életmódváltásban, ezzel hozzájárulva a pácienseim egészségi állapotának javulásához, és ahhoz, hogy minél hosszabb legyen az egészségben eltöltött életéveik száma.

Kapcsolat:
neryklaudia@gmail.com
+36-20-462-5517

Közelgő események