Webináriumok

Örömmel tudatjuk, hogy a 2023-as évtől rendszeresen tartott webináriumokkal szeretnénk tagjaink szakmai fejlődését segíteni. Célunk az ismeret- és tudásanyag bővítése, szakmai látásmód szélesítése, határterületek megismertetése, érdekes esetek megbeszélése és nem utolsó sorban lehetőség nyílik a kapcsolódásra is.

Következő webinárium 2024. …

Előadónk:

Sándor Csaba

2007-ben próbáltam ki először a jógát, majd lettem rendszeres gyakorló. Nem sokkal később hatha jóga oktatói vizsgát is tettem, és 2009-től pedig már jógaoktatóként tevékenykedtem. Összesen több, mint 8 év jógaoktatás áll a hátam mögött. Pranayamával és légzéstechnikákkal 2020-tól foglalkozok aktívan. A pranayama mellett többféle légzéstechnikában (Wim Hof módszer, Buteyko légzés, Sudarshan Kriya, transzlégzés) is elmélyültem, és folyamatosan bővítem ezzel kapcsolatos tudásomat különböző kurzusokon, tanfolyamokon. Jógával, légzéstechnikákkal, keleti- illetve jógafilozófiával kapcsolatos tanulmányaim és tapasztalataim:

2024. Art of Living, Sudarshan Kriya képzés
2023- Narada Védikus Akadémia, Brahmana jógafilozófia, jóga és pranayama képzés (2 éves)
2023- Narada Védikus Akadémia, Jógaoktató képzés, nemzetközi (US) YA-RYT200 minősítéssel
2023-2024. Yogalap nemzetközi légzéstechnika képzések: Certified Breathwork Instructor, Life Awareness, Breath is Life, 40 Days of Transformation,
2022-2023. Narada Védikus Akadémia, Védikus Életmód Mentor képzés (1 éves)
2021-2022. Cser Zoltán, buddhista tanítótól: 4 elem jóga, Yantra jóga, Buddhista légzéstechnikák és Öngyógyítás kurzusok
2016. Jalagati Jóga Egyesület, hatha jógaoktatói képzés
2013-2015. Fontanus Központ: Keleti filozófia kurzus, Tao kurzus, Konfuciánus filozófia kurzus
2008. Jalagati Jóga Egyesület, hatha jógaoktatói képzés

Honlap: https://legzestechnika.com/
Facebook: https://www.facebook.com/legzestechnika/
Email: sancsaba@gmail.com

Részvétel tagjaink számára ingyenes, de regisztrációhoz kötött!

A regisztrációs felület és bővebb információk itt érhetők el. A regisztráció során megadott email címre küldjük a zoom linket.

Minden tagunkat és jövőbeli életmódorvost, egészségügyi dolgozót, fejlődni vágyót szeretettel várunk!

 

A részvétel zárt, csak MOTE tagok regisztrálhatnak! Új belépőknek a lehetőség adott, tájékozódjanak tagsági lehetőségeinkről.

Korábbi webináriumok:

Első webináriumunk 2023.02.11-én volt került megrendezésre. Témánk a nemzetközi életmódorvosi vizsga (dip. IBLM) – meghívott előadó: dr. Csépes Tímea képesített életmódorvos, háziorvos szakorvosjelölt, MOTE alapító tag.

Második webináriumunk 2023. 03.24-én volt. Meghívott előadó Dr. Tőzsér Berta, MOTE vezetőségi és alapító tag, háziorvos. Téma: Teljes értékű növényi étrend és a gyakorlat. A webinárium felvétele tagi tartalmaink között itt érhető el.

Harmadik webináriumunk 2023.04.21-én volt. Meghívott elődó Dr. Purebl György, egyetemi tanár, intézetvezető, pszichiáter, családterapeuta. Téma: Motivációs interjú és betegegyüttműködési problémák a gyakorlatban. A felvétel a tagi tartalmak között elérhető.

Negyedik webináriumunk 2023.05. 19-én volt. Meghívott előadó Dr. Tihanyi Benedek, életmódtanácsadó, orvos, és egészségpszichológiai kutató 60 perces webinárjában ahhoz adott gyakorlati tippeket, hogyan tudjuk felébreszteni másokban a saját testük felé a barátságos odafigyelést és a szeretetteli  gondoskodást. A felvétel megnézhető tagi tartalmaink között.

Ötödik webináriumunk 2023. 06. 22-én volt. Meghívott előadónk Länger Jelena – a Longevity Project vállalati egészségfejlesztő vállalkozás társalapítója és
ügyvezetője, közgazdász, népegészségügyi szakember, egészségfejlesztő, növényi táplálkozási szakértő, a MOTE alapítása óta a szervezet tagja, a Wellbeing Szövetség alapító és elnökségi tagja. És anya, és feleség, és hobbiszakács, amatőr sportoló, ja meg még permakultúrás hobbikertész. Itt részletesebben is megismerheted, ha szeretnéd. Beszélgetés a női szerepekről, a kiégésről és az öngondoskodás fontosságáról. A felvétel visszanézhető tagi tartalmaink között.

Hatodik webináriumonk 2023.09. 28-án volt. Meghívott előadónk dr. Molnár Tímea – orvos, közgazdász, coach volt, előadásának címe: Coaching és önismeret szerepe az életmódváltásban. Az előadás visszanézhető tagi tartalmaink között.

Hetedik webináriumunk 2023.10.27-én került megrendezésre. Meghívott előadó: Dr Tőzsér Berta, MOTE vezetőségi és alapító tag, háziorvos. Előadásának címe: Alacsony intenzitású pszichológiai intervenciók az elhízás kezelésében és az anyagcserekontroll támogatásában – Dr. Czeglédi Edit és Dr. Purebl György könyvének bemutatása. Az előadás visszanézhető tagi tartalmaink között.

Nyolcadik webináriumunk 2024.02. 28-án volt. Meghívot előadó Länger Jelena, aki már visszatérő vendégünk, eútal a munkahelyi egészségfejlesztés lehetősgeibe avatott be miket, a felvétel elérhető tagi tartalmaink között.

2024. 03.14-én rendkívűli, nyílt webnáriumot tartottunk az idei IBLM vizsgáról, ennek a diasorát elérhetővé tettük a honlap nyílt részén, ha kérdésetek van, vagy vizsgálzni szeretétek írjatok nekünk!

Közelgő események