Dr. Pais Enikő

Konzerváló fogászat és fogpótlástan szakorvos, életmódorvos (dipl. IBLM), növényi táplálkozás szakértő (eCornell)

2005 óta dolgozom fogorvosként, szakterületem a konzerváló fogászat és fogpótlástan. 2022-ben elvégeztem az T. Colin Campbell Center for Nutrition Studies Plant-Based Nutrition kurzusát, csakúgy mint Michael Klaper, MD MMF Master Class in Plant-based Clinical Nutrition mester kurzusát, valamint az American College of Lifestyle Medicine Core Competencies és Foundation of Lifestyle Medicine Board Review kurzusait, részt vettem az ACLM 2022-es konferenciáján, majd 2022 őszén sikeres nemzetközi vizsgát tettem életmódorvoslásból.

Szakmámban csakúgy, mint az élet minden területén maximalista vagyok, szeretem a kihívásokat és az újdonságot. Minden nap szakítok időt sportolásra, olvasásra, relaxálásra, mert hiszek abban, hogy csak feltöltődve lehet kellő alázattal, odafigyeléssel tökéletes munkát végezni. Magam is teljes értékű növényi étrenden élek (szeretek főzni :)) és igyekszem az életmódorvoslás minden területét beépíteni az életembe. Van egy kiskutyám, akivel rendszeresen járjuk a természetet és egy gyönyörű kertem házikóval, ami állandó feladattal lát el.

Érdekel a világ, amiben élek, minden kultúra az emberiség újabb és újabb arcát mutatja, ami toleranciára nevel. Jó volna, ha mindenki sokat utazhatna, hogy tanulhassunk egymástól. Magyarországon kívül éltem már az USA-ban, éltem és dolgoztam Írországban, Angliában és Norvégiában. Beszélt nyelveim: magyar, angol, norvég, német.

Elérhetőségem: drpaiseniko@gmail.com

Közelgő események