Könyvajánló karácsonyra

Ha még nincs ötletetek, hogy mivel lepjétek meg szeretteteket vagy magatokat az Ünnepre, akkor itt a remek lehetőség! Az utóbbi hónapokban több remek teljes értékű növényi étrendbe illeszthető recepteskönyv is megjelent hazánkban, magyar emberek tollából.

1. Kóstolj bele a teljes értékű növényi étrendbe – Dr. Andrási Nóra

A mindenmentes.hu blog írója írta ezt a fantasztikus, egyszerű alapanyagokból és könnyű ételekből álló recepteskönyvet. Akiben csak érlelődik a gondolat, hogy kipróbálná a növényi alapú étrendet, annak ez a könyv egy remek inspiráló lehetőség. Mindemellett Nóra a MOTE szakértő tagja, nagyon hasznos kurzusokat tart és rendkívül hiteles szakember.

A könyvről itt olvashattok többet: https://www.mindenmentes.hu/2022/10/kostolj-bele-a-teljes-erteku-novenyi-etrendbe/

2. Jövőd a tányérodon 3. – Még 111 recept

Az egészségünk a mindennapi döntéseink összessége. Az, hogy mit eszünk, mennyit vagyunk hajlandóak mozogni, aludni stb. Egy csupa egészséges ételt tartalmazó, gyönyörű képekkel és praktikus leírásokkal teli szakácskönyv segítség lehet ezekben a döntésekben mindenkinek és akár karácsonyi ajándéknak is kitűnő. Azért szeretjük Dóri és Ákos szakácskönyveit, (ugyanis a képen látható már a harmadik könyvük) mert ránk, magyarokra van szabva. Olyan ízek, amiket megszoktunk és szeretünk és olyan alapanyagok, amiket bárhol Magyarországon be tudunk szerezni.

 Itt tudjátok megrendelni: https://veganblog.hu/webshop/

3. Gagabu – Első Csupanövény receptjeim Receptkártya csomag

Karácsonyi ajándék ötlet nem csak gyerekeknek. A Gagabu nem kisebb célt tűzött ki, mint segíteni a szülőket abban, hogy megszerettesék a gyerekekkel a zöldségeket, gyümölcsöket. Ehhez pedig az a legjobb út, ha bevonjuk a gyerekeket az ételek elkészítésébe, már egészen pici koruktól. A recepteskártyákat már a két ünnep között is ki lehet próbálni, nagyon igényes és dekoratív kártyatartót is lehet hozzá venni. Szívből ajánljuk minden családnak, mert csupa egyszerű, egészséges és finom receptet kap a közösen eltöltött idő mellett.

Itt tudjátok megrendelni: https://gagabu.hu/termek/elso-csupanoveny-receptjeim-receptkartya-csomag/

Reméljük hasznosnak találjátok karácsonyi ajándékötleteinket, még nem késő ezeket beszerezni. Sok örömet és lelkes nyitottságot, Békés Karácsonyi Ünnepeket és Boldog Új Évet kíván a MOTE csapata! Jövőre is kövessétek oldalunkat, mert sok újdonság lesz a 2023-as évben is!